Őrült Stone

január 19, 2015 No Comments »

Harleyavagy 2008 – A patkány éve [Production Year:1992]: Igaz 2008 már rég elmúlt, 1992-ben az Őrült Stone című filmben az ózonréteg elvékonyodása miatt, a sok esőtől árvizek pusztítanak szerte Európában. Töménytelen víz, bűnözés, káosz – így lehetne leírni a kialakult helyzetet. Ebben a világban próbál rendet rakni, az erőszakos, robbanékony Stone (Rutger Hauer) nyomozó, aki a társát is meggyilkoló rejtélyes sorozatgyilkos nyomában lohol. Kap egy okoskodó, de jóra való társat maga mellé, ráadásul feltűnik régi szerelme is. Kezdetét veszi egy érdekes hajsza, ahol Stone-nal együtt mi sem tudjuk, ki lehet a gyilkos.

Az is megfordulhat a fejünkben, hogy maga a nyomozó a gyilkos, talán kettős személyisége van. A megoldás ennél sokkal egyszerűbb, hiszen a sorozatgyilkos személyében egy szörnyet tisztelhetünk.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration