Rambo II.

április 14, 2015 No Comments »

cult20First Blood II. – Production Year:[1985]: A filmsorozat második része 1985-ben veszi fel a fonalat. Samuel Trautman ezredes felkeresi a még börtönben lévő Rambót és felajánlja neki, hogy kihozza, de cserébe el kell végeznie egy szigorúan titkos akciót. Vissza kell térnie a vietnami dzsungelbe és felkutatni a még ott lévő amerikai hadifoglyokat. A cél az a börtöntábor, ahonnan Rambo 1972-ben megszökött. A vietnami veterán végül elvállalja az akciót. Pár héttel később Thaiföldre szállítják, az amerikai támaszpontra, ahol elmondják az akció részleteit: Rambónak nem a foglyokat kell kihoznia, csak le kell őket fényképeznie. Rambónak nem tetszik az ötlet, de nem ellenkezik.

Másnap reggel ledobják Vietnamban, ám az ugrás során gondok merültek fel, így nem tudják tartani a kapcsolatot és nem tudják, hogy a férfi él-e még egyáltalán. Rambo felveszi az ottani ügynökkel a kapcsolatot, aki egy nő, Co Bao. Ketten elindulnak egy hajóval, majd rátalálnak a táborra. Ott őröket látnak meg, majd behatolnak. A táborban vannak a hadifoglyok. Rambo nem követi a parancsot és az egyik foglyot kiviszi. Ám az őrök észreveszik és üldözni kezdik őket. Rambóék a hegy felé indulnak, ahová a mentőhelikoptert küldik. Az amerikai bázison Trautman csapatot szervez Rambo kimentésére.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration