Key Largo

március 20, 2015 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1948]: A leszerelt katona őrnagy Frank McCloud ellátogat a floridai Key Largo hotelbe, amit James Temple működtet, aki McCloud második világháborús bajtársának apja, továbbá özvegy menye Nora. Temple mélyen gyászolja a háborúban elesett fiát, és abban a meggyőződésben él, hogy hősként halt meg Olaszországban. McCloud meghagyja ebben a tudatban, és olyan háborús történeteket mesél, amit Temple akar hallani, annak ellenére, hogy a valódi hős ő volt. Nora ezt később meg is erősíti, azzal a levéllel melyet a férjétől kapott, és az igaz történet áll benne.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

McCloud rájön, hogy a hotelben megszálló vendégek, akik állítólag horgászni jöttek, hírhedt gengszterek Johnny Rocco vezetésével. Egy hajóval érkeztek Kubából, ahol Rocco bujkál, hogy egy szállítmányt átvegyenek. Velük tart az alkoholista Gaye Dawn is, aki egykoron híres bárénekesnő volt, most Rocco szeretője. Amikor McCloud feltárja a valódi személyazonosságukat, a gengszterek abbahagyják a színlelést, és átveszik a hotel irányítását, fogva tartva McCloudot, Templet és Norát, habár egy erős hurrikán Key Largo partjai felé közeledik.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration