Leon, a profi

június 26, 2015 No Comments »

cult20Production Year:[1994]: Egy olasz bérgyilkos, akinek nincsenek érzelmei, sok tejet iszik, ülve alszik és nagy rajongója a Gene Kelly-filmeknek. Ő Léon, aki a legjobb a városban, egyedül dolgozik és magányosan él. Szándékosan választotta az egyedüllétet. A sors azonban keresztezi útját egy kislánnyal, Mathildával. A lány apja bűnöző, aki egy korrupt rendőrnek dolgozik. Egyszer hibát követ el, amiért meggyilkolják őt és az egész családját. A mészárlást egyedül Mathilda éli túl, mert éppen nincs otthon. Léon magához veszi a hazatérő kislányt, és ettől fenekestül felborul az élete.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Furcsa kapcsolat alakul ki kettőjük között. A lány készül a bérgyilkos pályára, hogy megbosszulja családja halálát, és közben Mathilda plátói érzésekkel beleszeret Léonba. Léon mentora, az olasz negyed hírhedt Tonyja a kezdetektől nem nézi jó szemmel Léon átalakulását, de bízik benne és támogatja. A filmben rengetegen halnak meg, de Léon legfontosabb szabálya: „Nőt és gyereket soha!”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration