A Profi

június 26, 2015 No Comments »

cult20Production Year:[1981]: Josselin Beaumont, a francia titkosszolgálat legjobb ügynöke egy apró afrikai országba utazott, hogy a francia kormány megbízásából megölje N’Jala elnököt, az ország diktátorát. Időközben azonban megfordult a politikai széljárás, megbízói pedig feladták Beaumont-t. Az ügynök két évet tölt egy afrikai börtönben, de nem törik meg. Végül sikerül megszöknie. Visszatér Párizsba és elhatározza, hogy bosszút áll azokon, akik elárulták. Kiterveli, hogy teljesíti az eredeti küldetést, megöli N’Jala elnököt, franciaországi látogatása idején, és ezt egykori főnöke, Martin ezredes tudtára is adja. Visszatérésének csak régi barátja, Edouard Valeras százados, felesége, Jeanne, és egykori szeretője a titkosszolgálatnál, Alice Ancelin örül.

A titkosszolgálat és a rendőrség folyamatosan a nyomában van. Régi ellenlábasának, Rosen rendőrfelügyelőnek és helyettesének, Farges nyomozónak semmi sem drága, hogy kézrekerítsék az egykori titkosügynököt, aki azonban egy lépéssel mindig üldözői előtt jár. Beaumont elszántan küzd igazáért, bár tudja, hogy nem kerülheti el sorsát, amit önként választott, a becsület azonban sokkal többet ér számára mindennél.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration