Vigyázat, Vadnyugat!

január 21, 2017 No Comments »

stock-vector[Production Year: 1972]: Apja utolsó akaratának megfelelően Joe-t a vadnyugatra küldik abban a reményben, hogy ott végre igazi kemény legény válik belőle. Az álmodozó tekintetű fiatalember azonban megveti a fegyverropogást, a verekedést és az erőszakot. Helyette szívesebben választja a verseket, a ló nyergénél pedig jobban kedveli a biciklijét. Joe nem is szakítana ezzel az életmóddal, ha nem kellene megvédenie magát egy fegyveres férfival szemben, aki ugyanarra a lányra vetett szemet, mint ő… A főszerepben: Mario Girotti azaz, Terence Hill. 1939-ben Velencében született német anyától és olasz apától, édesapja vegyész volt. 1942 és 1945 között a németországi Lommatzsch községben éltek Drezda közelében, ott vészelték át Drezda bombázását is. 1951-ben fedezte fel készülő filmjéhez Dino Risi olasz filmrendező.

Családjával még abban az évben Rómába költöztek. Ezután összesen 27 filmben kapott kisebb-nagyobb szerepeket, mígnem 1963-ban megkapta első komoly, nagy szerepét Luchino Visconti A párduc című filmjében. A színészet mellett rendezőként is kipróbálta magát többek között a Don Camillo, a Lucky Luke és a Bunyó karácsonyig című filmjeiben.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration