Megmentettem az életemet

január 22, 2017 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1956]: Pierre Cousin zeneszerző a lakásában lévő zongorán mély átéléssel Chopin: Gyászinduló-ját játssza. Pár csepp mérget vesz be néhány pohár pezsgővel. Egy csomagszállító egy csokor virágot hoz, amit Pierre a mellére tesz, miután lefekszik a kanapéra. Amikor a barátnőjétől üzenet érkezik, felugrik az ágyról, gyorsan megiszik egy üveg tejet, amit a szállásadónőjétől kér kölcsön, hogy közömbösítse a méreg hatását és elrohan. Amikor megérkezik a barátnőjéhez, az összekötözve átadja neki a leveleit, majd az új udvarlóját fogadja. Pierre meg akarja ölni magát, ezért a rakpartra megy éjszaka, és a derékszíjához egy nehéz vasmacskát rögzít, amit be akar vonszolni a vízbe. Mielőtt ez megtörténne, egy ballonkabátos fiatal nő a vízbe veti magát. Pierre gyorsan kicsatolja a derékszíját és kimenti a nőt.

A rendőrőrszobán egy jólelkű rendőr odaadja neki a nadrágját. Pierre kocsmákban több gyanús alakkal tárgyal, és egyenként arra kéri őket, hogy öljék meg őt (pénz ellenében). Az első gengszter nem hajlandó pénzért ölni, csak személyes okból, ezért Pierre felpofozza, de erre sem történik semmi. A második kevesli a felajánlott pénzt (annak a kb. tízszeresét kéri, amit Pierre nem tud kifizetni). Végül egy alak hajlandónak mutatkozik megölni szerényebb összegért, és még vissza is ad a pénzből (Pierre a nála levő összes pénzt odaadja, de Amédée csak 30 ezer frankot kér – ti. ennyi hiányzik a bank kasszájából, ahol dolgozik – az összeget lóversenyen elveszítette).

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration