Derrick: Ünnep a fedélzeten

december 4, 2017 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1976]: „Tartalom”: A textilgyár üzemi hajókirándulásán az elsődleges cégtulajdonos Dr. Kettwig felesége egész éjjel táncol, a társtulajdonos fiával, Walterrel pedig kifejezetten szerelmes pillantásokat vált. A remek hangulatú mulatság után azonban, mikor a hajó kiköt, senki sem találja Kettwiget… (Jegyzet): Derrick egy még be nem következett bűntényt próbál megakadályozni… A legendás német krimisorozat Horst Tappert és Fritz Wepper főszereplésével, melyben a két nyomozó újra és újra rejtélyes bűnügyek nyomába ered.

Stephan Derrick nyomozó társával, Harry Klein-el pedig nem hagy felgöngyöletlenül egyetlen esetet sem. A sorozat nem a csökkenő nézettség miatt szakadt meg, hanem azért, mert Horst Tappert elérte azt a korhatárt, amit saját magának kijelölt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani (pillanat mrgállítás), és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration