Derrick: Kockázat

december 4, 2017 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1974]: „Tartalom”: Egy csinos szőke nő és két álarcos társa sportot űznek abból, hogy elhagyott utakon teherautókat és kamionokat állítanak, a sofőrt elkábítják, meg a szállítmányt elrabolják. Egy alkalommal azonban hiba csúszik a számításukba. Az egyik kamionsofőr letépi a maszkot a fiú, Horst fejéről, és meglátja támadója arcát. A tettestárs, nehogy a sofőr személyleírást tudjon majd adni, lelövi. Horstot, a dúsgazdag szülők gyermekét rettenetesen megviseli az eset, és ki akar szállni a buliból. A társai azonban ezt nem engedhetik… A legendás német krimisorozat Horst Tappert és Fritz Wepper főszereplésével, melyben a két nyomozó újra és újra rejtélyes bűnügyek nyomába ered.

Stephan Derrick nyomozó társával, Harry Klein-el pedig nem hagy felgöngyöletlenül egyetlen esetet sem. A sorozat nem a csökkenő nézettség miatt szakadt meg, hanem azért, mert Horst Tappert elérte azt a korhatárt, amit saját magának kijelölt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani (pillanat mrgállítás), és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration