Derrick: Egy érthetetlen ember

január 1, 2018 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1974]: „Tartalom”: Egy ravasz kisöreg, a cseh Jozef Koller a szállodai szobájába invitál egy ismeretlen férfit, majd őt otthagyva érthetetlen tranzakciót bonyolít le. Kollert visszafele a szállodáig követi valaki, a szobában azonban az ismeretlent lövi le tévedésből. Kollernek nyoma vész. Derrick teljesen hideg nyomon indul el… A legendás német krimisorozat Horst Tappert és Fritz Wepper főszereplésével, melyben a két nyomozó újra és újra rejtélyes bűnügyek nyomába ered.

Stephan Derrick nyomozó társával, Harry Klein-el pedig nem hagy felgöngyöletlenül egyetlen esetet sem. A sorozat nem a csökkenő nézettség miatt szakadt meg, hanem azért, mert Horst Tappert elérte azt a korhatárt, amit saját magának kijelölt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani (pillanat mrgállítás), és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration