Sztrogoff Mihály 1.

június 11, 2018 No Comments »

acta_2014_logo2Production Year: [1975]: 1875-öt írunk, amikor a messzi Szibériában felkelés kezdodik, és a tatár törzsek rövidesen több körzetet is ellenorzésük alatt tartanak. II. Sándor cár veszélyes feladatot bíz Sztrogoff Mihály kapitányra: teljes titokban jó 3000 versztát kell megtennie a lázadó tatárok területein keresztül, hogy eljusson Irkutszkba, ahol a cár fivére, Dimitrij nagyherceg igencsak szorongatott helyzetbe került. A futár útnak is indul, hogy a zord Ural hegységen átvágva elérje úti célját, ám kisvártatva találkozik Nádjával, egy politikai számuzött lányával, aki ugyanabba a városba tart, hogy csatlakozzon apjához.

Sztrogoff szeretné elkerülni, hogy titkos küldetését bárki is felfedje, ezért azt ajánlja a nonek, hogy magukat házastársaknak kiadva utazzanak tovább. Útja során Mihályt különös helyzetek elé állítja persze a sors: tudta nélkül találkozik a felkelok vezérével, édesanyja akarva-akaratlan elárulja, fogságba esik, megszökik, majd újra a felkelok kezére kerül, akik kegyetlenül megfosztják látásától. Ám a különleges küldetést teljesíto Sztrogoff Mihályra néha a szerencse is rámosolyog egyszer az újra feltuno útitárs, máskor meg egyszeru földmuvelo képében. De messze még Irkutszk városa.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration